Professionaalne osoonigeneraator Airozon® 20000 20g/20000mg/h

4,159.00 km-ta 3,409.02

Osoonigeneraator Airozon® 20000

Desinfitseerige suuri siseruume ja neutraliseerige lõhnad –
Airozon® 20000 teeb selle võimalikuks

Airozon® 20000 on suure osooni tootlikkusega osoonidesinfitseerija, mida on nii lihtne transportida kui ka paindlikult kasutada. Tänu nendele omadustele on Airozon® 20000 soovitatav kui ideaalne valik suurte alade ja ruumimahtude professionaalseks desinfitseerimiseks.

Kirjeldus

Osoonigeneraator Airozon® 20000

Desinfitseerige suuri siseruume ja neutraliseerige lõhnad –
Airozon® 20000 teeb selle võimalikuks

võimas osoonigeneraator

Osonaator Airozon® 20000 on suure osooni tootlikkusega osoonidesinfitseerija, mida on nii lihtne transportida kui ka paindlikult kasutada. Tänu nendele omadustele on Airozon® 20000 soovitatav kui ideaalne valik suurte alade ja ruumimahtude professionaalseks desinfitseerimiseks.

Klass, rongikupee, jaekauplus või hotelli fuajee – kõikjal, kus palju inimesi kohtub, on palju külastajaid või ruumide kasutajad vahetuvad sageli, tõhus nakkuskaitse on hügieenikontseptsioonina hädavajalik.

Traditsioonilistest puhastusmeetoditest siin sageli ei piisa, sest need on osutunud vähem tõhusaks ning nõuavad ka palju aega, personali ja kemikaale, kuigi ei saa kindlalt väita, et isegi raskesti ligipääsetavad kohad on tõesti täielikult puhastatud desinfektsioonivahendiga pühkides.

professionaalne osonaator

Kiire ja täielik osooni desinfitseerimine isegi suurte alade puhul

Üks kiiremaid ja tõhusamaid meetodeid pindade ja siseõhu desinfitseerimiseks on professionaalne Airozon® osooneerimine. Suure jõudlusega osoonidesinfitseerija Airozon® 20000 abil saab isegi suuremad alad ja pinnad kiiresti ja täielikult kokku puutuda eriti reaktiivse osoonikontsentratsiooniga, mille tulemuseks on nakkuslike mikroobide kiire oksüdatiivne lagunemine. Ravi Airozon® 20000-ga tagab inimese patogeensete viiruste ja bakterite usaldusväärse hävitamise raviraadiuses ning on sama tõhus hallitusseene eoste, mikroobide ja kahjulike mikroorganismide vastu.

Võrdselt kõrged ja stabiilsed osooni väljundväärtused optimaalsete desinfitseerimistulemuste saavutamiseks

Spetsiaalselt Airozon® 20000-sse paigaldatud kõrgekvaliteedilistest vastupidavatest 10 g osoonielektroodidest koosnev duplekskomposiit töötab isoleeritud dielektrilise barjääriga, et saavutada välisõhu tingimustes ülitõhus ja stabiilne osooni väljund 20 000 mg/h, mis jaotub kiiresti üle kogu ravitsooni, kasutades kõrgsurve radiaalset ventilaatorit. See osoonitase on eriti ideaalne suurte alade, näiteks klassiruumide, jaekaupluste või tervete rongiruumide ja busside säästlikuks pindade desinfitseerimiseks.

Ja tänu õhutranspordivooliku ühendamise võimalusele saab Airozon® 20000-ga ühendada raskesti ligipääsetavad alad, nagu vaheseinad, roomamisruumid, õõnsused ja paagid või kanalid.

Sobib ka tõrksate lõhnade neutraliseerimiseks osiinigeneraator

Mitte ainult bussides, rongides või mujal, kus on palju inimesi, võib ebameeldiv lõhn aja jooksul paika loksuda, puhastus- ja sanitaarspetsialistid puutuvad sageli kokku tõrksa lõhnaga ka mujal, mis sageli säilivad ka pärast lõhna allika kõrvaldamist. kõrvaldatud, kuna need on tunginud sügavale polstrisse, vaipadesse, mööblisse, seinakatetesse ja muudesse materjalidesse. Airozon® osoonimine Airozon® 20000-ga pakub ka siin professionaalset abi. Lõhna kandvad molekulid lagundatakse osooni abil oksüdeerimisel – lõhnaallikas neutraliseeritakse, lõhn kõrvaldatakse ja probleem laheneb.

Airozon® 20000 on väga lihtne kasutada ja sellel on palju eeliseid, eriti võrreldes tavapäraste puhastusmeetoditega:

  • Automaatne ravi kasutamine ilma personali kohustuseta
  • Väga aegasäästlik protseduur
  • Sobib ka planeerimata kiireks kasutuselevõtuks
  • Töötab ka raskesti ligipääsetavates kohtades, kuhu sageli mehaaniliste meetoditega ligi ei pääse
  • Kasutatav praktiliselt igas soovitud kohas – pistikupesast piisab
  • Jääkidevaba lõhnaeemaldus ilma kemikaalideta

Airozon® osoonigeneraatorite tööpõhimõte

1. Airozon® seeria generaatorid kasutavad välisõhus olevat hapnikku osoonimisel molekulaarse ühendina.

2. Ümbritsev õhk imetakse sisse osoonigeneraatoriga ja allutatakse seadmes elektrilahendusprotsessile, mille järel kaheaatomiline hapnikumolekul jagatakse rakendatud energia toimel kaheks üksikuks hapnikuaatomiks vabade radikaalidena.

3. Aatomi hapnik rekombineerub (A) hapniku molekuliga, moodustades osooni.

4. Osoon on väga tugev oksüdeerija, millel on kõrge reaktsioonipotentsiaal ja seetõttu on see tõhus reagent välisõhus olevate häirivate ainete lagundamiseks. Osoonimolekuliga seotud radikaalid eralduvad molekulaarsest ühendist (B) ja reageerivad välisõhus leiduvate mis tahes ainetega, isegi kui neid esineb väga väikeses kontsentratsioonis. See õhus levivate ja statsionaarsete saasteainete (nt põrandates, seintes, lagedes) oksüdatiivne lagunemine põhjustab lõhna neutraliseerimise ja steriliseerimise, tappes viirused, bakterid, hallituse ning kantserogeensed ja allergeensed mikroorganismid.

5. Reagentidega hapnikuaatomite oksüdeerimise tulemusena muunduvad osooni molekulid hapniku molekulideks.

6. Oksüdeerimata osoonimolekulid lagunevad oma metastabiilse ühendi tõttu ka teatud aja möödudes hapnikuks, jätmata kahjulikke jääke. Siseruumides jääb osooni poolestusaeg tüüpilistes tingimustes enamasti vahemikku 30–60 minutit, mis tähendab, et osooni kontsentratsioon siseõhus väheneb loomulikult iga tunniga vähemalt poole võrra.

7. Tehniline hapniku regenereerimine: integreeritud hapniku regenereerimise tsükliga osoonigeneraatorid, nagu Airozon Supercracker, võivad oluliselt lühendada aega, mis kulub osooni loomulikuks lagunemiseks hapnikuks (6), kiirendades protsessi märgatavalt osooni aktiivse hapnikukonversiooni kaudu. .

Miks on Airozon® osoonimine nii tõhus?

Osoon on üks võimsamaid looduslikult esinevaid sterilisaatoreid maailmas ning tänu oma bakteritsiidsetele, virutsiidsetele ja sporitsiidsetele desinfitseerivatele omadustele on see tõhus vahend mikroorganismide, näiteks bakterite, eoste või viiruste kõrvaldamiseks.

Looduses tekib osoon kõrgemates õhukihtides päikese ultraviolettkiirguse toimel ja maapinna lähedal, näiteks pikselöögi või koskede tagajärjel. See looduslikult esinev osoon puhastab pidevalt õhku ja vett. Suurimad looduslikud osoonikontsentratsioonid on mererannikul või alpi- ja metsaaladel – kohtades, kus tunnete end automaatselt värskena. Inimese haistmismeel suudab tuvastada osooni ka väga madalates kontsentratsioonides 0,1–0,2 osakest miljoni kohta (parts per million – ppm).

Võimas oksüdeerija mikroobide ja lõhnade eemaldamiseks

Oma suure oksüdatsioonivõime tõttu reageerib osoon väga hästi ka lõhna tekitavate molekulidega, muutes nende keemilist struktuuri, luues lõhnatuid molekule ja puhastades õhku. Seetõttu on õhutöötlus osooniga kiire ja tõhus meetod ka kõige tõrksamate lõhnade püsivaks kõrvaldamiseks. Airozon®-i tekitatud osoon hävitab ka pindadel ja õhus olevad nakkusohtlikud viirused, bakterid ja mikroobid, difundeerudes läbi valgukesta nukleiinhappesüdamikusse ja hävitades seal viiruse RNA.

Suurtes tööstusettevõtetes tehniliselt toodetud osooni kasutatakse seetõttu eelistatavalt joogivee töötlemiseks, basseinivee steriliseerimiseks ja puhastamiseks, vee töötlemiseks toiduaine- ja joogitööstuses või jahutus- ja protsessivee töötlemisel. Kuid osooni kasutatakse ka pleegitamiseks, näiteks paberi või tekstiili jaoks.

See, mis on tööstusele suures plaanis kasulik, võib tuua teie ettevõttele palju kasu ka väiksemas ulatuses:

Kuna osooni, mis on tehniliselt genereeritud Airozon® osoonigeneraatoriga, saab väga paindlikult kasutada igas soovitud kohas oksüdatiivseks desinfitseerimiseks ja lõhnade eemaldamiseks – see on täpselt Troteci Airozon® osoonigeneraatorite kasutusvaldkond, mille jaoks need on loodud.

Viirusi ja baktereid saab tõhusalt eemaldada ka Airozon® osoonimisega

Hotellitubade, puhkekorterite, rendiautode, paatide või taksode Airozon® osoonidesinfitseerimine ei maksa palju raha ega aega, kuid jätab steriliseeritud keskkonna ilma mikroobide ja nakkusohuta ning seeläbi külalistele rahustava heaolutunde. , üürnikud, kliendid, elanikud või külastajad. Võrreldes töömahuka ja töömahuka pihustus- ja salvrätikuga desinfitseerimisega saab osooniga desinfitseerimist teostada täiesti automaatselt ja ilma täiendavaid kemikaale kasutamata.

Koroona ajal saate oma klientidele sel viisil pakkuda olulist hügieenilisa, steriliseerides hügieeniliselt hotelli- ja konverentsiruume, kortereid või majutuskohti, näiteks sõidukite sisemust, ilma mikroobideta pindadel ja ruumiõhus. Ja isegi “pärast koroonat” hindavad teie kliendid Airozon® osoonimist, sest töödeldud siseruumid jäävad meeldivalt lõhnavabaks!

Harjutamise eelised:

  • Profiqualität „made in Germany“ – Original Trotec-Fabrikation
  • Tugev konstruktsioon professionaalseks desinfitseerimiseks ja lõhna neutraliseerimiseks
  • Lihtne transportida – saab virnastada, et säästa ruumi ladustamisel ja transpordi ajal
  • Üheastmeline osooni väljund 20 000 mg/h
  • Kõrgsurve radiaalventilaator suurte ruumide säästlikuks töötlemiseks
  • Koroonalahendus kvartsklaasi dielektriku kaudu püsivalt stabiilsete osooni väljundväärtuste tagamiseks
  • Kvaliteetsete 10g osoonelektroodide duplekskomposiit, millel on pikk kasutusiga isegi professionaalsetes tingimustes
  • Ravi lõpu akustiline märguanne häiresignaaliga
  • Taimeri funktsioon ravi eelvalikuks vahemikus 0 minutit kuni 100 tundi
  • Töötundide loendur kasutusaja registreerimiseks
  • Voolikühendus raskesti ligipääsetavate alade sihipäraseks laadimiseks
  • Integreeritud õhufilter hoiab ära sisemiste komponentide saastumise

Lõhnad saab tõhusalt neutraliseerida osoonigenraator Airozon ®  20000 abil:

  • Tulekahju/keemialõhnad ruumides, mööblis, tekstiilis
  • Kopituse või hallituse lõhn pärast veekahjustust
  • Põletuslõhn ja orgaaniliste ainete kõrvalmõju
  • kõrbe lõhn pärast kaabli põlemist
  • Lakk, liim või värvi lõhn
  • väljaheidete lõhnad
  • loomade lõhnad
  • köögi- ja prügilõhnad
  • Aminohapped/valgud lämmastiku ja väävliga (okse)
  • Amiinid/amiidid (uuread)
  • Avatud ahelaga süsivesinikühendid (võihape)

Airozon ®  20000 eeskujulikud kasutusvõimalused:

  • Kooli- ja lasteaiaruumide või jaekaupluste sisedesinfitseerimine
  • Pindade desinfitseerimine rongiruumides, trammides või bussides
  • Hotellitubade, puhkekorterite või muude sagedase kasutajavahetusega majutusruumide, samuti sanitaarruumide steriliseerimine ja lõhna neutraliseerimine
  • Mikroorganismide ja viiruste kõrvaldamine pindadelt ja õhust
  • Suurte sõidukite, haagissuvilate või jahtide siseõhu puhastamine ja pindade desinfitseerimine
  • Lõhna eemaldamine pärast tulekahju või veekahjustusi
Õhu jõudlus
Maksimaalne õhuvooluhulk [m³/h] 480
Osooni jõudlus
max. [mg/h] 20 000
elektrilised väärtused
toiteühendus 230 V / 50 – 60 Hz
Maksimaalne energiatarve [W] 500
Nimivoolutarve [A] 2,2
elektriühendus
pistiku pistik CEE 7/7
kaabli pikkus [m] 3,7
dimensioon
Pikkus (ilma pakendita) [mm] 610
Laius (ilma pakendita) [mm] 360
Kõrgus (ilma pakendita) [mm] 400
Kaal
(ilma pakendita) [kg] 19,4
SEADMED, OMADUSED JA FUNKTSIOONID
regenereerimisrežiim
Hapniku regenereerimise režiim  puudub
funktsioonid ja seadmed
Toite indikaatortuli
taimer
integreeritud
tunnimõõtja
integreeritud

Soovid seda toodet rendile võtta?

Täida palun all oleva vormi väljad, saada meile päring ja me võtame Sinuga edasise osas ise ühendust!

Sulle võib meeldida ka…