Allahindlus!

TACM õhupuhastaja

Original price was: 3,664.00€.Current price is: 3,150.00€. km-ta 2,581.97

Sertifitseeritud viiruste eemaldaja Trotec TAC M demo seade

Püsiv õhusaastetõrje ja viiruste filtreerimine tiheda asustusega piirkondades  (peened aerosoolid, mis sisaldavad nakkuslikke viirusi nagu SARS-CoV, MERS-CoV või SARS-CoV-2 / Covid-19 või gripp, mille filter on klass H14 vastavalt EN 1822 ISO välja filtreeritud)

 

Kirjeldus

Võimas õhupuhastaja COVID viiruse vastu. Trotec TAC M.

TROTEC TAC M

Püsiv õhusaastetõrje ja viiruste filtreerimine tiheda asustusega piirkondades (peened aerosoolid, mis sisaldavad nakkuslikke viirusi nagu SARS-CoV, MERS-CoV või SARS-CoV-2 / Covid-19 või gripp,  filtriklass H14 vastavalt EN 1822 ISO).

Kõrgsageduslik õhupuhastaja hõljuvate osakeste, suitsu, viiruste, bakterite ja aerosoolide pilvede tõhusaks vähendamiseks paigalduskeskkonnas.

Taci M-tsooni õhupuhastaja on uuenduslik lahendus, et luua puhta õhu tsoonid, mis on madalad viiruste sisalduse ja saasteainete osakaaluga õhus, kus iganes neid vajatakse – kõik, mida on vaja, on elektriühendus. Kui see mobiilne õhupuhastaja on paigutatud, loob see kuni 320 kuupmeetri suuruse “puhta tsooni” Selles töötlemistsoonis jääb õhk suures osas vabaks viirustest, mikroobidest, peenest tolmust või muudest õhus levivatest peenosakestest. Õhupuhastaja TAC M võimaldab reostatud ruumiõhku suures mahus puhastada tõhusa H14 suure jõudlusega filtriga vastavalt standardile EN 1822 (ISO 45H filter ISO 29463).

Koos integreeritud F7 eelfiltrisüsteemiga tagab standardile EN 1822 vastav Trotec H14 kõrgefektiivne filter õhukaudu levivate mikroobide, viiruste ning tolmu, bakterite, eoste või mikrokiudude usaldusväärse eraldamise.

Nii vähendab TAC M märkimisväärselt ja ohutult õhus levivate nakkuste ohtu tihedalt külastatavates avalikes kohtades ja tagab tolmuvabad töötingimused tolmustes piirkondades:

  • Kaitseb kliente, patsiente, külalisi ja töötajaid, vähendades oluliselt nakkusohtu
  • Kaitseb töötajaid töökohal tekkiva väikese tolmureostuse eest
  • Kaitseb materjali, elektroonikat ja masinaid mustuse ja tolmuga seotud rikete eest

Mõned paljudest veenvatest TAC M omadustest

Lihtne kasutada: TAC M-i kasutuselevõtmine võtab vaid paar sammu.

Ühtlane puhta õhu jaotumine: DualDeconi omadused koos vertikaalse suunaefektiga tagavad filtreeritud puhta õhuga ühtlase, tsoone täitva puhastuse. Individuaalseid väljalaskekülgi saab blokeerida ka valikuliselt saadaval olevate voolupeatuspaneelide abil, näiteks tühjendussuunaga seina poole.

Tugev ja liikuv: Tänu tugevatele ratastele ja reguleeritava tõukejõuga on robustse disainiga ruumiõhupuhasti ideaalne kiireks asukoha vahetamiseks. Lihtsalt seadistage see, ühendage toide ja alustage õhusaaste kontrolli protsessi.

Eelised praktikas:

  • Püsiv õhusaastetõrje ja viiruste filtreerimine tiheda asustusega piirkondades või tiheda asustusega piirkondades (peened aerosoolid, mis sisaldavad nakkuslikke viirusi nagu SARS-CoV, MERS-CoV või SARS-CoV-2 / Covid-19 või gripp, mille filter on klass H14 vastavalt EN 1822 ISO välja filtreeritud)
  • Alaline õhusaaste kontroll, viiruste ja peenetolmu ja suitsu filtreerimine suurenenud koormusega töötsoonides
  • “Puhtate tsoonide piirkonnad”: looge viirusevaba filtreeritud hingamisõhuga ohutud elu- ja tööpiirkonnad – eraldi mõõtmed sõltuvalt seadmete ja inimeste arvust ning seatud õhuvahetuse kiirusest
  • “Plug & Play” – seadistamine, ühendamine, sisselülitamine, valmis. Ruumi filtreerimine olemasolevatest kliimaseadmetest ja ventilatsioonisüsteemidest sõltumata
  • Efektiivne õhufiltreerimine F7 eelfiltriga ja H14 HEPA põhifiltriga
  • Vooluhulga katte abil reguleeritavad väljalaskesuunad võimaldavad puhta õhu vajadusel üleujutada soovitud puhta õhu tsoonidesse
  • Optimaalselt kooskõlastatud süsteemikomponendid paindlikuks kasutamiseks viiruse- ja tolmukindluse valdkonnas
  • Lihtne juhtimine: täisautomaatne ja vähese hooldusega ööpäevaringne töö
  • Ressursisääst: 100% keskkonnasõbralik
  • Kvaliteetsed materjalid ja töötlus: “Made in Germany” – originaal Troteci toodang, spetsiaalne viirusfilter koos individuaalse testi ja testisertifikaadiga
  • Investeeringute kokkuhoid: maksimaalne kasumlikkus tänu kahjumiteta õhu puhastamisele otse paigalduskohas
  • Paindlik paigutus: paigutage mobiilne TAC M kuhu iganes vaja

Tarnekomplekt:
õhupuhasti TAC M
1 x F7 eelfilter
1 X H14 filter vastavalt standardile EN 1822 (ISO 45H filter ISO 29463)

https://de.trotec.com/fileadmin/downloads/Broschueren/EN-TRT-BROSCHUERE-TACV_-HS-003.pdf

Kiire võrdlus TAC XT TAC V + TAC M TAC ECO
HEPA-filter (EN 1822) HighFlow H14
kuumakindlad
HighFlow H14
kuumakindlad
HighFlow H14 Minitrack H14 standard
Filtri jälgimine
FlowMatic helitugevuse reguleerimine
Termofiltri regenereerimine
Termofiltri saastatusest puhastamine
Integreeritud kütteseade 18/27 kW
Kontrollpaneel Puutetundlik ekraan, programmeeritav mees loendur

 

Lühidalt: TAC-i suure jõudlusega õhupuhastite veenvad eelised

Kasutamise suur paindlikkus läbi liikuvuse

Lihtne kokkupanek ja ümberpaigutamine töömahuka montaaži ja ümberehituse asemel – otsustavad eelised fikseeritud, suurte ja raskete põrandal olevate seadmete ees: kasutamise paindlikkus. Tänu käru “Plug & Play” disainile saab seda kasutada mobiilselt või statsionaarselt – seadistada lihtsalt ja paindlikult täpselt sinna, kuhu TAC peaks kaitsma. Kuna paigalduskohad ja kasutamise eesmärk võivad ikka ja jälle muutuda, nõuavad tõhusad hügieenikontseptsioonid seetõttu suurt paindlikkust. TAC on tõeline mobiilne seade ja seetõttu saab seda alati kiiresti ja lihtsalt seadistada täpselt seal, kus see peaks kaitsma inimesi saaste ja nakkuse eest.

Kasutamise suur paindlikkus individuaalselt reguleeritavate õhuhulkade kaudu

Teine TAC-i otsustav eelis on õhuhulk, mida saab individuaalselt reguleerida vastavalt mahule ja vajalikule õhu ringluskiirusele. Sõltumata ruumi suurusest või rakendusest, “turvalisuse suurendamiseks” puudutage ja seadistage alati õige õhupuhastuse hulk 1 tunnis.

Oluliselt rohkem tervisekaitset peene tolmu eest

Troteci suure jõudlusega TAC-õhupuhastid pakuvad teile, teie töötajatele, klientidele, patsientidele ja õpilastele kõrgetasemelist kaitset aerosoolosakeste kaudse saastumise eest. Lisaks viirustele ja bakteritele eraldatakse toaõhust ohutult sissehingatav ja kahjulik peentolm (nt teeliiklusest) ja õietolm ja allergeenid.

Rohkem ohutust – teaduslikult testitud ja soovitatav

Ruumi õhupuhasti TAC V + tõhusust on juhtivad riiklikud ja rahvusvahelised instituudid kinnitanud mitmetes sõltumatutes teadusuuringutes .

Suur puhta õhu maht – kõrge rõhk

Kuni 2200 m³ / h viiruste ja bakterite abil filtreeritud kõrge õhuvõimsusega puhas õhk tagab optimaalse õhuringluse ja õhuvoolu ning sagedase õhuringluse. Õige õhuvool ja juhendamine on kõrge ohutustaseme jaoks absoluutselt vajalikud. Eelkõige on kõrge maksimaalne õhuvool (võimendusrežiim) ideaalne kiireks eraldamiseks (löögi filtreerimine) vaheaegadel või riietusruumides.

Efektiivne suure jõudlusega filtreerimine kõrgeima HEPA-filtriklassiga, mis on sertifitseeritud vastavalt EN 1822-le

TAC V +, TAC M ja TAC XT kasutatakse täielikult kapseldatud H14 metallist lamellaarseid kõrgtemperatuurseid filtreid, mis on “valmistatud Saksamaal” koos voolu jaoks optimeeritud kõrgtehnoloogiliste filtrimaterjalidega ja mis on spetsiaalselt välja töötatud Troteci jaoks. Iga kvaliteedifilter on eraldi testitud ja sertifitseeritud.

Valikuline: ülikiire vooluhulk H14

66% suurema H14 õhuhulga jaoks – kuni 30% vähem energiatarbimist ja kuni 8% vähem müra.

FlowMatic juhtimine: konstantse ringluse kiirus kõigil jõudlustasemetel tänu püsivale mahu voolule suurema ohutuse tagamiseks

Sensoripõhine FlowMatic-juhtimine TAC V +, TAC M ja TAC XT-s töötab nagu autos püsikiiruse regulaator: isegi kui jämedast ja peenest tolmust tulenev filtri saastumine suureneb, ei pea te muretsema õhu jõudluse languse ega vajalik õhuvahetus.

Süsteemi jõudlust reguleeritakse pidevalt ja dünaamiliselt, nii et üks kord seatud õhuhulga sihtväärtus hoitakse igal jõudlustasemel konstantsena! Suurema turvalisuse, pikema filtri tööea ja süsteemi suurema efektiivsuse tagamiseks.

Ainult TAC V + ja TAC XT: termilise filtri saastest puhastamine suurema ohutuse tagamiseks

Nagu turvapadi autos – te ei vaja seda peaaegu kunagi, kuid on oluline, et see seal oleks! Viiruste ja bakterite usaldusväärne surmamine kuumuse mõjul (15 minutit temperatuuril umbes 100 ° C) pakub hügieeni ja ohutuse seisukohalt olulist lisaväärtust. Seda soovitavad juhtivad teadlased ohutuks pidevaks tööks.

Termofiltri puhastamine on vabalt programmeeritav ja toimub täielikult automaatselt, nt. B. väljaspool tööaega või kooliaega.

Iganädalane termiline saastatusest puhastamine nõuab vaid 1,0 kWh lisaenergiat nädalas ning see ei tõsta ruumi piiratud temperatuuri ja ravi lühikese kestuse tõttu toatemperatuuri.

Ainult TAC V + ja TAC XT: termofiltri regenereerimine suurema hügieeni tagamiseks

Filtri automaatne isepuhastumine pikema filtri tööea tagamiseks ning bakterite, hallituse, biokile ja sellest tulenevate lõhnade vältimiseks.

Filtri regenereerimine toimub paralleelselt termilise saastatusest puhastamisega umbes 100 ° C juures ja on teaduslikult soovitatav, sest enamik baktereid ja mikroorganisme hävitatakse ainult umbes 100 ° C juures. Ega ilma põhjuseta, et joogivees leiduvate mikroobide leidmisel tuleks vett enne kasutamist keeta vähemalt kolm kuni viis minutit, st kuumutada umbes 100 ° C-ni.

Termofiltri regenereerimine: pikema filtri eluea, parema filtrihügieeni ja filtri lõhna vastu.

Täisautomaatne töö paindliku programmeerimise kaudu

Tänu täielikult programmeeritavale ja värskendatavale puuteekraanile saab TAC V +, TAC M ja TAC XT individuaalselt seadistada oma töö- ja ooteajale, nii et te ei peaks millegi pärast muretsema.

Madal müratase

Vaiksem suure jõudlusega õhupuhasti võrreldes õhu jõudlusega / seadme suurusega.

Tugev konstruktsioon professionaalseks kasutamiseks

Eriti stabiilne ja kriimustuskindel metallkorpus, mis on spetsiaalselt loodud keskkondadesse, kus paljud inimesed viibivad, töötavad, mängivad, õpivad.

TAC V + ja TAC XT: odavad hooldada

TAC V + ja TAC XT hooldamine on väga odav. Ühelt poolt on seadme põhitoimingute (ventilaatori, elektroonika jms) keskmine energiatarve vaid 160 Wh. Mõned konkurendid võivad olla nominaalselt madalamad, kuid arvestades nende suurt puhta õhu mahtu, TAC V + ja TAC XT on alla viirusfiltreeritud puhta õhu suhtarvu kuupmeetri hinna Dash äärmiselt kulutõhus.

Teisest küljest pakub termilise saastatusest puhastamise lisafunktsioon samaaegse filtri regenereerimisega lisaks ohutusele ja filtrite hügieenile ka otsustavat plussi – aga ka tohutut säästupotentsiaali! Aktiveerides üks kord nädalas, on filtri saastest puhastamiseks vajalik lisaenergia veidi alla 15 euro aastas (umbes 1 kWh nädalas). Samal ajal parandab see filtri hügieeni ja pikendab filtri kasutusiga. Uut filtrit ei pea ostma nii tihti ja selle kokkuhoiuga saate praktiliselt tasuta kasutada maksimaalse filtriohutuse ja filtrihügieeni Thermodekoni lisaväärtust!

Tolmuklass
(vastavalt DIN EN 1.822 (ISO 45H filter ISO 29463) H14
(vastavalt DIN EN 779: 2002) F7
Õhu maht
Maksimaalne õhuvooluhulk [M³ / h] 2100
Sobib ruumidesse kuni [m² / m³] filtriklassiga H14 80 m² / 200 m³
Soovitatav õhuhulk HighFlow filter filtriklassile H14 ≤ [m³ / h] 1200
Soovitatav õhuhulk HighFlow filter filtriklassile H13 ≤ [m³ / h]] 1800
Elektrilised väärtused
Võrguühendus 220 – 240 V / 50 – 60 Hz
Energiatarve ilma termilise dekontaminatsioonita õhuhulga juures 900 m³ / h [kW] 0,16
Nimivoolutarve [A] 3.5
soovitatav kaitse [A] 6
Elektriühendus
Ühendus CEE 7/7, H07RN-F
Kaabli pikkus [m] 4
Heliväärtused
olenevalt konfiguratsioonist (helikorgid, FlowExtender) 29–50 dB (A)
fänn
radiaalne
aksiaalne
Ventilaatori kiirus 7
Kaitseklass IP20
dimensioon
Pikkus (ilma pakendita) [mm] 506
Laius (ilma pakendita) [mm] 523
Kõrgus (ilma pakendita) [mm] 1100
kaal
(ilma pakendita) [kg] 84
SEADMED, OMADUSED JA FUNKTSIOONID
Sisustus
Puuteekraan
F7 eelfiltri kasutusega seotud anduriga juhitav filtrivahetuse indikaator
H14 põhifiltri kasutusega seotud, anduriga juhitav filtrivahetuse indikaator
FlowMatic juhtimine
Seadmele vabalt reguleeritav taimer
klahvilukk
Juhttarkvara värskendamine USB-mälupulga kaudu
Töötundide loendur
keele valik
Vaikimisrežiim

Soovid seda toodet rendile võtta?

Täida palun all oleva vormi väljad, saada meile päring ja me võtame Sinuga edasise osas ise ühendust!