You are currently viewing Osta või rentida: kuidas hankida kontorisse õhupuhastid- ja niisutid?

Osta või rentida: kuidas hankida kontorisse õhupuhastid- ja niisutid?

Õhupuhastaja rent või müük?

Mõne seadme, teenuse või lahenduse valimisel seistakse sageli silmitsi igivana küsimusega: kas osta või hoopis rentida? Eriti on sellised dilemmad päevakorras ettevõtjate seas. Vana tõde ütleb aga, et ostmine on mõttekas pikemat kasutusperioodi arvesse võttes, ent kui tegu on mõne lahenduse hooajalise või valikulise kasutamisega või hooldust vajava lahendusega, siis kipub kaalukauss langema rendi peale. Kuidas läheneda aga sama küsimusega õhupuhastite teemale?

Rentimine tagab suurepärase paindlikkuse

Kui rääkida ettevõtja perspektiivist, siis valitsevad enamikes kontorites õhukvaliteediga seotud probleemid aastaringselt (haigust tekitavad viirused ja bakterid, allergeenid, linnasaaste jne). Seadmed vajavad hooldust ja puhastust. Spetsialist tuleb sellega toime kiiresti ja professionaalselt.

Seal avaldubki tugevalt rentimise mõistlikus. Õhuniisutajad teevad tragi tööd kütteperioodil ning pärast seda võib need lihtsalt tagastada ning pärast suvepuhkust uuesti kasutusse võtta. Tundes oma kollektiivi, saab rendiperioode valida ka näiteks hooajalisi allergiaid arvestades.

Kõik seadmed saavad sealjuures korralist hooldust ning kui kusagil peaks ilmnema rike, asendatakse probleemne puhasti koheselt uue ja töötavaga. Nii säilib puhtast õhukvaliteedist tingitud produktiivsus ning võidavad kõik osapooled.

Ettevõtte vajadused tuleb enne rentimist korralikult ära kaardistada

Rendikulud võivad kasutusperioode valides osutuda isegi odavamaks, kui ostukulud. Nii saavad ettevõtted oma käibevahendeid hoida põhitegevusteks. Puhtas õhus edukalt oma valdkonnaga tegelevad inimesed on produktiivsemad ning tunnevad end mugavalt, ka siis, kui neil peaksid olema mõned kimbutavad tervisemured.

Rentimine on ka äärmiselt paindlik ning suhtestub hästi ettevõtte võimalike muutuvate vajadustega. Kui tekib soov suurematele või väiksematele büroopindadele üle minna, siis on rentimise abil võimalik kulusid mõistlikuna ning kontrolli all hoida. 

Eelarvet on kerge teha ning Proair on alati ning igakülgselt valmis aitama renditavate seadmete hulka ning tüübi valimise osas. Enne kui ettevõte õhupuhasti või niisutaja tarnib, siis viib Proair läbi spetsiaalse simulatsiooni, mille järel leitakse kontori või ruumi jaoks kõige tõhusam lahendus.

ProAir tunneb õhuniisutajate ja õhupuhastajate valdkonda nagu oma viit sõrme ning oskab läbi oma ekspertiisi ning seadmete tundmise õhukvaliteedi mõistele uue tähenduse anda.

Õhupuhastaja või õhuniisutaja ostmisel tasub kindel olla oma piisavas ning pikaajalises sissetulekus. Tegu on küll investeeringuga, ent see tuleb hästi läbi mõelda ning see vajab ka ettevõtte vajaduste oskuslikku kaardistamist.